ללא קטגוריה

עוגת שוקולד טעימה ורכה בטרוף רק לערבב הכל ותנור

מאיה בוטראשווילי

עוגת שוקולד פשוטה אבל אוד מאוד עימה

 

הרכיבים-

כוס וחצי  קמח
כוס ורבע סוכר
3 ביצים
 כוס שמן
 כוס מים
3 כפות קקאו
3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל או שוקולד
 כף רום
 כף נס קפה
שקית אבקת אפיה
איך מכינים – 
לערבב הכל היטב את כל המרכיבים הרטובים החל בביצים וסוכר ואחר כך להוסיף את שאר המרכיבים .
שהתערובת חלקה למזוג לתבנית 26  או 2 אינגליש .
לאפות בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ- 40 דקות או עד שהעוגה יציבה ועם קיסם לבדוק למרכז.
כשהעוגה מוכנה להכין את הגאנש-
להמיס בסיר על אש קטנה חבילת שוקולד מריר עם חצי שמנת מתוקה/או  ריצ
ולערבב עד שמסמיך מעט ולשפוך על העוגה ולפזר סוכריות
בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *