מאפים

לחמניות מתוקות רכות והכי טעימות

Meir sabag

לחמניות מתוקות רכו ת

מאיר סבג

 

הרכיבים –
500 גרם קמח מנופה
1 כף גדושה שמרים
כפית מלח
3 כפות סוכר
3 כפות שמן זית
2 כוסות מים( כוס חד פעמי חם)במידה וצריך נוסיף עוד בהדרגה.

 

איך מכינים –
בקערת המיקסר מניחים את הקמח,שמרים וסוכר,וקורט מלח ערבוב קל, מוסיפים את השמן זית והמים ללוש היטב כ-10 דקות עד לקבלת בצק רך לתת תפיחה שעה(ניילון נצמד מגבת מעל).

לאחר מכן לחלק לכדורים(80 גרם כל אחד) ליצור צורות יפות איזה שרוצים .

להניח בתבנית עם נייר אפייה להבריש ביצה רק צהוב לפזר שומשום(לתת עוד תפיחה בחוץ 20 דקות)

לחמם תנור מראש 180 מעלות עד שמשחים ברכה והצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *