
ממש נוסטלגיה
ביקשו דג מטוגן כמו פעם
שהיו מכינים בארועים 😘
הכי פשוט שיש
וטעים
מאת אסתי זוהר
הרכיבים –
דג מושט טרי
מלח
פלפל שחור
קמח
איך מכינים –
לשטוף היטב את הדג לייבש אותו בעזרת נייר מגבת
להמליח ולפלפל
לצפות אותו היטב עם קמח
לטגן בשמן עמוק
להגיש עם רוטב צ'רמלה פיקנטי
לרוטב צ'רמלה-
שן שום כתוש
כפית לימון או חומץ
מעט מלח
מעט כמון
כפית אריסה
1-2 כפות מים
מעט כוסברה קצוצה
לערבב היטב
שבת שלום אסתי זוהר 🙌