קציצות

מתכון לקציצות בקר מקורמלות עם המון בצל

אילנית כרבי

 

מתכון לקציצות בשר עם בצל מקורמל- אילנית כרבי
הרכיבים-
לתערובת הבשר:
חצי קילו בשר טחון
2 בצלים
תפוח אדמה
פטרוזיליה חצי צרור
חופן קמח מצה או פירורי לחם
ביצה
מלח
פלפל שחור
ראס אל חנות כפית
מעט כמון
לרוטב בצל –
3 בצלים
2 כפות סילאן
מעט ראס אל חנות
כף מרק עוף
איך מכינים –
מגרדת 2 בצלים גדולים ותפוח אדמה בינוני, פטרוזיליה,  קמח מצה,
 ביצה, מלח, פלפל , ראס אל חנות, כמון .
מערבבת הכל ונותנת לזה מנוחה של כחצי שעה
לאחר מכן קורצת עיגולים ומטגנת בשמן עמוק.
לבצל המקורמל:
מטגנת 3 בצלים גדולים חתוכים קטן ,
כשהכל זהוב מוסיפה 2 כפות סילאן , מעט ראס אל חנות ,
בערך כוס גדולה של מים רותחים עם כף מרק עוף וכשהכל סמיך מוסיפה את הקציצות ,
מבשלת כעשרים עשרים וחמש דקות, על אש נמוכה עד שהכל מוכן.
אם יש צורך להוסיף מים אז להוסיף מים רותחים מהצד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *