
מתכון לשניצל תירס
הרכיבים-
2 חבילות שימורים של תירס 550 גרם כל אחת
3 כפות קטשופ
ככוס וחצי פירורי לחם
2 ביצים L
כפית גדושה מלח
פלפל שחור
5 כפות שמן
איך מכינים –
טוחנים במעבד מזון קופסת תירס אחת + 2 כפות שנוסיף מקופסת התירס השנייה.
את קופסת התירס השנייה ( מה שנותר פחות 2 הכפות) והתערובת שטחנו במעבד מזון נשים בקערה.
לצרף את כל המצרכים לקערה אחת.
לערבב את כל המצרכים עם ידיים רטובות.
לאחר מכן יוצרים את הצורות של השניצלים אפשר באיזה גודל שתבחרו .
מפזרים פירורי לחם בקערה וטובלים כל אחד מהשניצלים.
לאחר מכן מטגנים במחבת עם שמן לא עמוק כמובן.
מחכים שהשניצל יקבל גון זהוב ומוציאים.
זה יתחסל בשניות.