בשר ממולאים

מתכון סמבוסק בשר מטריף חושים

Maayan Fogel

 

סמבוסק בשר משגע

 

מעיין פוגל

 

הרכיבים-

בצק –

3 כוסות קמח

חצי כוס קמח תירס

כף שמרים יבשים

כפית מלח

1/3 כוס שמן זית

כוס וחצי מים +עוד חצי כוס

מילוי –

 

בשר טחון חצי קילו

בצל קצוץ

בהרט

מלח

פלפל שחור

איך מכינים –

מילוי –

לטגן בצל ולהוסיף בשר ולפורר.

לערבב עם תבלינים ולקרר.

להכין את הבצק ללוש יחד במיקסר.

לתת לבצק לנוח חצי שעה .

לגלגל לכדורים בגודל פינגפונג.

לרדד לאליפסה ולשים מילוי של הבשר במרכז

לסגור לסמבוסק.

למרוח ביצה עם שומשום

להתפיח עוד חצי שעה

לאפות 190 מעלות

 

20 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *