
סמבוסק בשר משגע
מעיין פוגל
הרכיבים-
בצק –
3 כוסות קמח
חצי כוס קמח תירס
כף שמרים יבשים
כפית מלח
1/3 כוס שמן זית
כוס וחצי מים +עוד חצי כוס
מילוי –
בשר טחון חצי קילו
בצל קצוץ
בהרט
מלח
פלפל שחור
איך מכינים –
מילוי –
לטגן בצל ולהוסיף בשר ולפורר.
לערבב עם תבלינים ולקרר.
להכין את הבצק ללוש יחד במיקסר.
לתת לבצק לנוח חצי שעה .
לגלגל לכדורים בגודל פינגפונג.
לרדד לאליפסה ולשים מילוי של הבשר במרכז
לסגור לסמבוסק.
למרוח ביצה עם שומשום
להתפיח עוד חצי שעה
לאפות 190 מעלות
20 דקות