
חזה עוף ברוטב פיקנטי- אילנית כרבי:
הרכיבים-
קילו חזה עוף פרוס
שמן זית
שום
פטרוזיליה
כורכום
תבלין שווארמה
פלפל לבן
מיץ לימון \כף סילאן
סויה
ברביקיו
בצל
איך מכינים –
לשטוף היטב פרוסות חזה עוף דקות ונסנן.
נקח קערה עם כחצי כוס שמן זית, נקצוץ כשלוש שיני שום, נ
וסיף פטרוזיליה קצוצה, כורכום, תבלין לשוארמה , פלפל לבן,פקק של מיץ לימון וכף סילאן .
נערבב היטב ונטבול כל חתיכה בקערה ונניח במחבת כפולה/פלנצ'ה נצרוב היטב ונכסה עם מכסה .
לאחר כמה דקות נוסיף מעט סויה וברבקיו ואחרי כמה דקות כשהרוטב סמיך נכבה את הגז.
נקח סיר שטוח נטגן בצל כדול חתוך לעיגולים דקים וכשהבצל זהוב נוריד מהאש.
נביא את כל הבצל לאמצע, נפזר מסביב את החזה עוף ולקישוט נפזר כוסברה.
שימו לב בשום שלב לא להוסיף מים!!
ולא לבשל יותר מידי זמן את החזה עוף.