בשר

מתכון לקציצות קבב עסיסיות

אושרת שמואל

 

מתכון לקציצות קבב מטוגנות !
הרכיבים-
 חצי קילו בשר צלעות / צוואר.
1 בצל מגורר דק דק עם חב' פטרוזלייה
אני קוצצת במכשיר חשמלי ממש דק .
 בצל קצוץ לקוביות קטנות.
מלח , פלפל שחור , כף עמבה.
2 כפות פירורי לחם .
 ביצה
רבע כוס סודה לשתייה הנוזל
איך מכינים –
ללוש ממש טוב טוב עם הבשר.
לתבל : מלח , פלפל שחור , כף עמבה.
2 כפות פירורי לחם .
 ביצה
רבע כוס סודה לשתייה ( נוזל עם הגזים )
ללש הכל היטב לתת לנוח כ 10 דקות .
לשמן ידיים ליצור קציצות ולשטח ביד .
לטגן בשמן חם חם עד שמשחימות !

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *