ללא קטגוריה עוף

עוף בריבת בצל

 

עוף בריבת בצל 😋
מושלם!!!
מינימום תבלינים מקסימום טעם 👌
עוף בריבת בצל/חגית סלימי
הרכיבים- 
5 בצלים גדולים חתוכים לחצי ופרוסים לפרוסות
6 חלקי עוף (שמתי 3 כרעיים שהפרדתי)
רבע כוס שמן
חצי כוס מים רותחים
כף גדושה מרק עוף/מרק בצל
חצי כפית מלח
איך מכינים – 
להתחיל בטיגון הבצל. צריך סבלנות 🙂
לשים בסוטאז' (סיר נמוך ורחב) רבע כוס שמן.
אחרי שהשמן חם להוסיף את הבצלים הפרוסים ולהנמיך את האש.
לערבב כל כמה דקות עד שהבצל משחים יפה. לי לקח בערך חצי שעה.
להזיז את הבצל הצידה ולשים את חלקי העוף עם העור כלפי מטה.
לכסות ולבשל על אש בינונית כ 10 דק.
זה השלב להשחים את העוף היטב ולתת לו להפריש מים.
להפוך את העופות, לסדר מעליהם את הבצלים.
לקחת חצי כוס מים רותחים, כף אבקת מרק וחצי כפית מלח
לערבב ולשפוך לסיר בין העופות.
לסגור את המכסה ולבשל על אש קטנה כשעה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *