ללא קטגוריה

מתכון לבייגלה תורכי

 

שרה יוסף

בייגלה תורכי

שרה יוסף

 

הרכיבים-

קילו קמח

כף שמרים יבשים

3 כפות סוכר

כף מלח

רבע כוס שמן

2 וחצי כוסות מים

ציפוי –

קערה עם כוס מים

4 כפות סילאן

קערה עם שומשום

 

איך מכינים –

לשים את כל המרכיבים במיקסר .

נותנים לבצק לתפוח שעה.

ושוב ולהתפיח עוד חצי שעה.

מחלקים ל- 14 יחידות.

מכל כדור ליצור בייגלה

 

לטבול בקערית המים עם הסילאן ואחר כך בקערה עם שומשום משני הצדדים

לשים להתפחה רבע שעה בערך .

לחמם תנור 200 מעלות ולהניח בתחתית התנור תבנית קטנה עם מים .

 

לאפות רבע שעה ,

להוציא את קערית המים ולהמשיך לאפות על חום 160 מעלות עוד עשרים דקות בערך עד לקבלת צבע חום .

לקחת כוס עם מים עם מעט סוכר ומעט מלח ולהבריש את הבייגלה .

 

להוציא ולצנן על רשת .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *