
פשטידת ברוקולי – טעימה קלילה
מתכון של יהודית
הרכיבים-
חבילת ברוקולי מהקפוא או 2 אריזות טרי
2 בצלים חתוכים לפרוסות
2 קוטג׳ – 250 גרם – 5 אחוז
3 ביצים
50 גרם גבינה פטה/ בולגרית
כפית סילאן
3 כפות קמח תופח
( במידה וזה קמח רגיל להוסיף אבקת אפיה)
לקישוט : מוצרלה/ גבינה צהובה מגורדת
תבלינים :
מלח
פלפל
איך מכינים –
חולטים את פרחי הברוקולי 5 דקות במים רותחים לאחר מכן מוציאים ומכניסים למים קרים ,
מפרקים את זה אך לא חותכים דק .
מטגנים את הבצל עם כפית סילאן
עד שהבצל מזהיב .
בנתיים מערבבים את שאר הרכיבים
ומוסיפים את הבצל המקורמל וברוקולי מפזרים מעל גבינה צהובה עדיפות למוצרלה .
יוצקים לתבנית משומנת ואופים במשך כ-30 דקות על 180 מעלות
תבנית מלבנית / תבנית עגולה
בתאבון 
