
פשוט וטעים -טורט עם קצפת אננס וג'לי
הרכיבים-
6 ביצים
כוס סוכר
2 כפות שמן
2 כפות מיץ לימון
כף תמצית וניל
קורט מלח
כוס קמח תופח
קופסה שימורים של אננס- קוביות יותר נוח
לקרם –
2 שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
כוס חלב
מעט סוכר
ג'לי אננס – להכין לפי ההוראות
איך מכינים –
מתכון לטורט:
קערה 1: 6 חלבונים להקציף עם כוס סוכר
קערה 2: 6 חלמונים, 2 כפות שמן, 2 כפות מיץ לימון, כף תמצית וניל, קורט מלח – לערבב
לאחד- חלמונים לחלבונים ולערבב בזהירות
להוסיף כוס קמח תופח לאט לאט. למזוג לתבנית מלבנית קטנה 15/25
לאפות 180 מעלות
כשמוציאים מהתנור אני מרטיבה את העוגה עם הסירופ של האננס מהשימורים
קרם – להקציף 2 שמנת מתוקה, 1 פודינג וניל, כוס חלב סוכר
לערבב ולמרוח על העוגה
לסדר מעל העוגה אננס ומעל האננס למזוג הג'לי אננס / תות.
בתיאבון.

