ללא קטגוריה

מרק חריריה

סימה נחייסי כהן

 

מרק חרירה ליום חורפי
המתכון הכי קל בריא וטעים למות
מצרכים
רבע כוס שמן
1 בצל גדול
צרור כוסברה
2 עגבניות
3-4 עלי כרפס (סלרי)
כוס עדשים ירוקות
כוס חומוס גרגירים מבושלים
כף קמח
כוס אטריות דקות
אופן ההכנה
קוצצים בצל ומטגנים עד שהוא נהיה שקוף
קוצצים דק את העגבניות מומלץ לקלף , ומטגנים עם הבצל
קוצצים כוסברה וסלרי
מוסיפים את הקמח
ואת העדשים מוסיפים מים ותבלינים .
כפית כמון כפית כורכום וקצת אבקת מרק עוף.
מבשלים בערך שעה.

קצת לפני הסוף מוסיפים את האטריות כאשר הן מבושלות המרק מוכן.

בתאבון
מי שרוצה יכול להוסיף לימון מעל  המרק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *