
מרק חרירה ליום חורפי
המתכון הכי קל בריא וטעים למות
מצרכים–
רבע כוס שמן
1 בצל גדול
צרור כוסברה
2 עגבניות
3-4 עלי כרפס (סלרי)
כוס עדשים ירוקות
כוס חומוס גרגירים מבושלים
כף קמח
כוס אטריות דקות
אופן ההכנה –
קוצצים בצל ומטגנים עד שהוא נהיה שקוף
קוצצים דק את העגבניות מומלץ לקלף , ומטגנים עם הבצל
קוצצים כוסברה וסלרי
מוסיפים את הקמח
ואת העדשים מוסיפים מים ותבלינים .
כפית כמון כפית כורכום וקצת אבקת מרק עוף.
מבשלים בערך שעה.
קצת לפני הסוף מוסיפים את האטריות כאשר הן מבושלות המרק מוכן.
בתאבון
מי שרוצה יכול להוסיף לימון מעל המרק

