
בצק שמרים – קוראסון
הרכיבים-
1 ק"ג קמח
חצי כפית מלח
כוס סוכר
סוכר וניל
3 ביצים M
חמאה רכה 200 גרם / כוס שמן
2 כפות שמרים
כוס מים פושרים.( אולי עוד רבע כוס)
איך מכינים –
להכניס לקערת מיקסר עם וו לישה את כל החומרים .
לערבב הכל ביח עד שמתקבל בצק חלק וגמיש כ- 10 דקות .
התפחה ראשונה שעה וחצי בחורף בקיץ פחות.
להוריד נפח
ולחלק את הבצק ל – 4
לרדד כל חלק למלבן גדול למרוח שוקולד על חצי – אפשר ממרח מוכן השחר או נוטלה.
לקפל החצי השני מעל – נוצר מלבן ארוך ואז ולחתוך למשולים לגלגל קוראסונים.
התפחה שניה חצי שעה, למרוח ביצה מעל .
אפיה 180 מעלות כ-20 דקות
מכינה סירופ
כוס מים
כוס סוכר
( מי שאוהב כמוני חצי לימון)
להבריש את הקוראסון
בהצלחה.

