
עוגת גבינה של בית מלון 5 דקות עבודה בדיוק
תבנית מלבנית 20/30עם שוליים גבוהים.
הרכיבים-
קילו גבינה לבנה רגילה
2 שמנת חמוצה
כוס סוכר
אינסטנט פודינג וניל
6 ביצים
חצי כוס קמח
4 כפות קורנפלור
2 שקיות סוכר וניל
איך מכינים –
אם רוצים עוגה אוורירית מקציפים קודם ביצים עם סוכר ואז מוסיפים את הקצף
לגבינות שמערבבים עם שאר החומרים.
או שפשוט
מערבבים הכל יחד במטרפה כולל הביצים או במיקסר .
מעבירים לתבנית.
אפיה 150 מעלות אפשר בתוך תבנית עם מים
חום עליון תחתון שעה בערך לאפות עד שהעוגה יציבה .
מהמם
תודה
העוגה נראית נמוכה גודל התבנית לא צויין
20/30
לצערי התאכזבתי מאוד.
זמן האפיה ארוך הרבה יותר..העוגה יצאה יבשה ודחוסה.
חבל
אפית יותר מידי זמן
עוגה מעולה טעימה הטירוף וגבוהה, מתכון מנצח!

השורה עם הקצפת הביצים לא מובנת להקציף חלבונים וגם חלמונים ?
כן יחד
מה ניתן להישתמש במקום קמח לפסח?
קורנפלור
מה אפשר לשים במקום השמנת משהו לא חלבי
תודה