עוגת גבינה אפויה וקלה להכנה
- תמיד טעים
מאת – Oranit hruch
מתכון לתבנית עגולה 26 סמ
הרכיבים –
6 ביצים
כוס וחצי סוכר לבן
2 סוכר וניל
4 כפות קדושות קורנפלור
3 כפות גדושות פודינג וניל
750 גרם גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה בטעם של פעם
אפשר רגילה
איך מכינים –
מפרידים חלמונים וחלבונים
בקערה 1 להקציף
חלבונים עם כוס סוכר ו2 הסוכר וניל בהדרגה עד שיוצא קצף יציב ולא קשה
בקערה 2 להקציף
חלמונים עם חצי כוס סוכר עד שהסוכר נמס
להוסיף את שאר המצרכים גבינה שמנת קורלמפור פודינג וניל שתצא עיסה אחידה ללא גושים .
מוסיפים את החלבונים שהקצפנו בתנועה של עטיפה שיצא עיסה אחידה בעדינות !
יש לשמן את כל התבנית עם מעט שמן עם מברשת
מחממים תנור מראש 200 מעלות
בתבנית של התנור להוסיף מים ולהניח על התבנית עם המים את תבנית העוגה
למשך חצי שעה 200 מעלות
ועוד חצי שעה 160 מעלות
לא לפתוח את התנור למשך שעה שהעוגה תישאר בתנור .
להכניס למקרר לכמה שעות ובתאבון
"עוגה קלה" זאת עוגה ללא הפרדה ובקערה אחת.
את יכולה לבחוש הכל בלי להפריד
תקשיבי…שפו שפו שפו…הכל תי את העוגה ..וואווו..הוספתי לה מעט גרידת לימון והשתמשתי בסוכר חום..כל כך קלה להכנה כל כך טעימה ..מזל ששמרתי את המתכון ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
שמחים שהצליח תודה !