חיתוכיות פריך אגוזים וקוקוס
מאת – מירי בלאו
הרכיבים-
175 גרם חמאה / מרגרינה
2 כוסות פחות 2 כפות קמח
1/3 כוס סוכר
ביצה+ חלמון
למלית:
2 ביצים +חלבון
קורט מלח
2 כוסות סוכר חום/רגיל ( אפשר קצת פחות )
1 1/2 כוסות קוקוס
3/4 כוס אגוזים טחונים
כפית תמצית וניל
איך מכינים-
בקערה ללוש את חומרי הבצק עד שמתקבל בצק חלק.
לשטח בצק בתבנית עוגה רגילה מלבנית בינונית
לערבב את חומרי המלית, לשפוך על הבצק ולאפות על 180 מעלות ל 45 דקות.
תודה על המתכוןנראה מושלם!
רציתי לשאול, צריך להקציף את הביצים?
החלבונים