קובה אורז ללא גלוטן
משתפת מתכון – ירדנה ג'נאח
הרכיבים-
3 כוסות אורז
מלח
כפית כורכום
פלפל שחור
ביצה
350 גר' חזה עוף טחון
למילוי –
בצל
חצי קילו בשר טחון
חצי צרור פטרוזיליה
מלח
פלפל שחור
בהרט לקובה
איך מכינים-
לבשל 3 כוסות אורז יחד עם 6 כוסות מים עם מלח וכפית שטוחה כורכום ומעט פלפל שחור .
האורז חייב להיות מעט דביק וזה בסדר להניח בצד לקירור מלא.
לאחר שהאורז התקרר להעביר לקערה .
להוסיף ביצה וחזה עוף טחון ולערבב היטב.
מילוי-
במחבת עם מעט שמן לטגן בצל גדול קצוץ עד להשחמה .
להוסיף חצי קילו בשר טחון אדום, חצי צרור פטרוזיליה מלח ופלפל שחור וחצי כפית בהרט לקובה
לפרק עם מזלג עד לבישול מלא .
לסנן ולהניח בצד .
ליצור קובות .
אפשר להרתיח את הקובה בתוך מרק
או לטגן בהצלחה