עוגות קינוחים

עוגת תפוזים מאד אוורירית והטעם נפלא

רבקה מיטלנסקי
עוגת תפוזים מאד אוורירית והטעם נפלא.
מאת – רבקה מיטלנסקי
הרכיבים- 
6 ביצים
1 סוכר וניל
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוז טרי
גרדת תפוז
1 אבקת אפיה
2 כוסות קמח
איך מכינים – 
לחמם תנור על 175 מעלות
להפריד את הביצים להקציף את החלבונים עם הסוכר וניל ו1/2 כוס סוכר
להעביר לקערה אחרת באותה קערה של המיקסר להקציף את החלמונים עם הסוכר שנשאר עד להתפחה של החלמונים .
להוסיף את השמן בזרם דק ולאחר מכן את המיץ תפוזים והקמח.
לאחד את הקצפת של החלבונים בתנועות קיפול בכמה פעמים
תבנית עם חור באמצע קוטר 24 או 26
לאפות בחום של 175 מ' כ 45 ד' או עד לנעיצת קיסם שיצא יבש אבל לשים לב לא ליבש יותר מידיי את העוגה
אני השתמשתי בתבנית אנודייז אז בתבנית כזאת אין צורך לשמן…בהצלחה❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *