ללא קטגוריה

בצק פילו במילוי גבינות זה קל וטעים

בתיה כהן
המאפה הזה פשוט מאוד
דפי פילו למרוח מעט חמאה מומסת למלא בגבינות שאוהבים.
לגלגל.
לפזר מעל תרסיס שמן ולאפות עד להזהבה. להוציא ולפזר מעט פרמז'ן מעל

בצק פילו במילוי גבינות זה קל וטעים

משתפת – בתיה כהן
הרכיבים-
דפי פילו מצונן או מופשר
100 גר חמאה מומסת או שמן זית
תערובת גבינות
250 גר' בולגרית או צפתית
גבינת טוב טעם אחת או ריקוטה
כוס גבינה צהובה
ביצה
פלפל שחור
גבינת פרמזן
איך מכינים-
לערבב כל הגבינות
לפתוח דף למרוח בחמאה ולהדביק מעליו עוד דף
לשים בקצה שורה של גבינה.
לגלגל ולשים בתנית
וככה להכין את שאר הדפים.
למרוח למעלה חמאה ולפזר קצת פרמזן
אפייה 20-30 דקות
חג שבועות שמח

למתכונים לשבועות תלחצו כאן 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *