עוגת גבינה עם קרם שמנת
מאת – שרה יוסף
הרכיבים-
תחתית העוגה
1 שרוול פתי בר לבן או חום
120 גרם חמאה מומסת
1 כף אבקת.סוכר
1/2 כוס אגוזים טחונים
לעוגה
4 ביצים גודל לארג
1 כוס סוכר
2 סוכר וניל
1 אינסטנט פודינג וניל
4 כפות קורנפלור
750 גרם גבינה לבנה 5%
250 גרם גבינת שמנת
נפוליאון
1 שמנת חמוצה
קרם
3 שמנת חמוצה
4 כפות אבקת סוכר
איך מכינים-
לערבב את חומרי התחתית ולשים בתבנית נייר אפיה ולהדק
לחמם תנור 150 מעלות ולאפות את התחתית בערך 10 דקות
לשים בקערה את כל המצרכים ולערבב היטב עם מטרפה ידנית ולהוסיף לתבנית
לאפות במשך שעה
להוציא לקרר 5 דקות
לערבב היטב את השמנת עם אבקת סוכר ולמרוח מעל העוגה ולהחזיר לתנור ל 10 דקות
להוציא לקרר
היטב על השיש ואז להכניס למקרר לכמה שעות להתייצבות
את תבנית העוגה להניח בתנור על תבנית התנור
מתאים לתבנית 26
בהצלחה