עוגת שוקולד פאדג׳ית מטורפת!
הכי קלה שיש ועם מרקם מטורף
עפ"י מתכון שהכינה סיגלית עמגר
מרון יוחננוב עם שינויים שלה
הרכיבים –
3 ביצים
100 גרם חמאה
300 גרם שמנת חמוצה- גביע וחצי
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות קקאו
כוס סוכר
1/2 כוס קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 חבילה פודינג שוקולד
כף חומץ
כפית תמצית וניל
קורט מלח
איך מכינים –
נמיס בקערה חמאה ושוקולד מריר במיקרו
לאחר מכן נוסיף את כלל המצרכים שבמתכון לקערה עם השוקולד המומס
משמנים תבנית, אופים בטמפ של כ 170 מעלות למשך כ 30 דקות בערך
להכנת הגנאש: בקערה נמיס 150 גרם שוקולד מריר עם 150 גרם שמנת מתוקה
שהשוקולד נמס נוסיף כף דבש
אחרי שהעוגה מתייצת נפזר את הגנאש על העוגה ונקשט בסוכריות
בהצלחה
אם רוצים פרווה?
זו העוגה שרון יוחננוב פירסם וכולם עפו עליה