ליאלי ביירות
זאת עוגה –
אמאל׳ה ואבאל׳ה
מאת – בת חן דדיה
הרכיבים-
תערובת העוגה –
1 ליטר חלב
1 כוס ורבע סולת
תמצית וניל
2 טיפות מי זהר
חצי כוס סוכר
לקרם קצפת-
רבע כוס חלב
2 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
איך מכינים-
תערובת העוגה –
ולערבב במטרפה על גז עד שמסמיך מעבירים לפיירקס ו למקרר להתייצבות
הקרם-
מקציפים לקציפת יציבה
מורחים על תחתית הסולת
ומפזרים פיסטוק חלבי טחון
סירופ-
2 כוסות סוכר
1 כוס מים
1 מקל וניל-מחית
פרוסה לימון ומערבבים
אני שמתי בקופסא את הסירופ
ובהגשה – כל חתיכה שלוקחים שופכים מעליה סירופ
בהצלחה