עוגות עוגיות קינוחים

חיתוכיות שוקולד ופירורים

Clément Betty Stolper-Clément Bertrand
חיתוכיות שוקולד פירורים
מתכון קל פרווה ללא מרגרינה
הרכיבים-
לפירורים:
3 כוסות קמח,
חצי כוס סוכר,
1 שקית אבקת אפייה,
1 שקית סוכר ווניל,
3/4 כוס שמן,
ביצה
לערבב את כל החומרים ולהוסיף ביצה אחת.
למילוי:
חבילה וחצי של שוקולד מריר 150 גר'
חצי כוס שמן,
כוס סוכר,
3 כפות קקאו,
2 כפות של אבקת נס קפה.
4 ביצים
איך מכינים-
בצק הפירורים
לערבב יחד לפי הסדר את כל המרכיבים לבצק פירורים.
מילוי – להמיס על הגז הכל חוץ מהביצים , כשהכל נמס, להוסיף 4 ביצים אחת אחרי השנייה.
הרכבת העוגה-
משטחים בתבנית מלבנית חצי מכמות הפירורים, שמים מילוי שוקולד
ואז החצי השני של הפירורים מעל
ולאפות חום בינוני  180 מעלות כ- 30 דקות.

תגובה 1

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *