חלבי מאפים צמחוני

מפנקים את המשפחה בקאדה – פיתות גבינה על מחבת

ליטל אשואל

 

קאדה גבינות ובצל ירוק

מתכון מאת – ליטל אשואל

הרכיבים – 

חצי קילו קמח לבן מנופה
1 כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
חצי כוס שמן זית
כפית מלח
1.5-2 כוסות מי ברז
למלית גבינות:
200 גרם גבינת שמנת
100 גרם צהובה מגורדת
100 גרם בולגרית מגורדת
חופן בצל ירוק קצוץ
פלפל שחור ומלח לפי הטעם
איך מכינים-
למלית – נערבב בקערה את כל חומרים
לקאדה:
בקערת המיקסר עם וו לישה מערבבים קמח, שמרים וסוכר,
מוסיפים שמן, מים לאיחוד הבצק
לבסוף מוסיפים את המלח ולשים במיקסר עוד חמש דק לבצק רך ונעי
עוטפים בניילון נצמד ומתפיחים שעה.
מחלקים את הבצק ל12 כדורים
פותחים כל כדור על משטח עבודה לעיגול
נמלא בכמות נדיבה של תערובת גבינות ונקפל לצורת חצי עיגול
 משטחים מעט עם היד כך שהגבינות יגיעו לרוב חלקי הבצק.
מחממים מחבת על להבה בינונית עם שכבה דקה של שמן
נטגן 3-4 דק מכל צד עד השחמה יפה
בתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *