מתכונים מהירים פשטידות צמחוני

פשטידת קישואים – המתכון המנצח

מאיה בוטראשווילי

 

פשטידת קישואים מהממת המתכון הכי טוב שלי

מתכון מאת – מאיה בוטראשווילי

 

הרכיבים- 

4 קישואים גדולים

2 בצלים

4 כפות שמן

3 ביצים

100 גרם קמח

כפית אבקת אפיה

חצי כפית פלפל שחור גרוס

כפית מלח

חצי כוס פירורי לחם

 

 

איך מכינים

נחתוך את הבצל לקוביות קטנות

נטגן במחבת עם 2 כפות שמן על אש בינונית עד שמזהיב

בינתיים את הקישואים נחתוך בקצוות ונגרד במגרדת בחורים הגדולים

נשים את התבלינים, הבצל, והקישואים בקערה

ונערבב עד שנקבל תערובת אחידה

נפזר את פירורי הלחם בתחתית התבנית, ניצק את הבלילה וננער טיפה את התבנית

נחמם תנור לפחות 10 דקות מראש ל180 מעלות

נאפה כ45-55 דקות או עד שנראה שהפשטידה זהובה ומתייצבת, אפשר לבדוק עם קיסם שהפשטידה מוכנה

בהצלחה!

 

מאיה בוטראשווילי

 

תגובות 4

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *