עוגיות השקדים הכי טעימות שיש – עבמבר
מתכון – רחל עטיה
הרכיבים-
5 חלבונים
2 כוסות אבקת סוכר
3-4 גרגרי מסטיקה כתושים (אפשר גם בלי)
1 אבקת סוכר וניל
כף רוזטה (אפשר גם בלי)
3 כוסות קמח שקדים
רבע כפית אבקת אפיה
כפית גלוקוז (אפשר גם בלי)
שקדים מולבנים
איך מכינים –
תחילה נשים בקערת מיקסר או במעבד מזון 5 חלבונים, אבקת סוכר, מסטיקה, סוכר וניל ורוזטה
אחרי כ3 דקות של בחישה נוסיף את הקמח שקדים ורבע כפית אבקת אפיה וגלוקוז
נחשוב ביחד עם 3 דקות, אחרי 3 דקות נוציא מהמיקסר ונכניס למקרר כשעתיים
אחרי שעתיים נוציא ונגלגל לכדורים במשקל 40-45 גרם על נייר אפיה
נשטח את הכדורים מעט ונניח במרכז חצי שקד מולבן על כל עיגול
נחמם תנור ל170 מעלות ונאפה כ20 דקות
בהצלחה!