חלבי עוגות קינוחים

היא אף פעם לא מאכזבת – עוגת גבינה אפויה

טלי רויטל יעקב
עוגת גבינה שאף פעם לא מאכזבת
מתכון של טלי רויטל יעקב
הרכיבים-
7 ביצים מופרדות ( אפשר גם 6)
750 גרם גבינה לבנה 5%
חבילת אינסטנט פודינג וניל
רבע גביע שמנת מתוקה
4 כפות גדושות קורנפלור
פקק תמצית וניל
כוס סוכר
איך מכינים – 
תחילה בקערה נשים את הגבינה והחלמונים ולערבב, לאחר מכן נוסיף תמצית וניל,
אינסטנט פודינג, קורנפלור ושמנת מתוקה ולערבב הכל ביחד בעדינות בתנועות קיפול.
במערבל נקציף את החלבונים עם כוס סוכר
את הסוכר נוסיף בהדרגה ולא בבת אחת.
את הקצף להכניס לקערה עם הגבינות, כל פעם שליש מהכמות ולקפל
כשהכל הופך לבלילה אחידה לשמן תבנית 24 ולשפוך את הבלילה
אני רק מיישרת עם מרית מלמעלה בעדינות
לשים מים חמים בתבנית של תנור שחורה ולהנית את התבנית עם הבלילה בתוך התבנית עם המים
נחמם תנור מראש ל200 מעלות ונשים כ10 דקות,
כשלמעלה מתחיל להשחים טיפה נוריד ל160 מעלות ונשאיר עוד כשעה
לאחר האפייה להשאיר בתנור סגור כחצי שעה בלי לפתוח! לאחר מכן שעה על השיש וכמה שעות במקרר
בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *