עוגת גבינה קלאסית
מכינים בסיר ג'חנון או בתבנית מלבנית הבינונית
מאת – מאיה בוטראשווילי
הרכיבים-
7 ביצים להפריד
כוס ורבע סוכר
750 גרם גבינה לבנה
גביע אחד של שמנת חמוצה
2שקיות סוכר וניל
5 כפות גדושות קורנפלור
2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
איך מכינים-
נקציץ חלבונים עם סוכר
נערבב בקערה לחווד גבינות שמנת וכל השאר.
נקפל את החלבונים לתערובת
נעביר לתבנית משומנת
לשים בתוך תבנית עם מים
170 מעלות לחצי שעה ועוד 140 מעלות שעה ורבע .
להשאיר בתנור עוד חצי שעה
לקרר ולהגיש