עוגיות רייפעת מרוקאיות כשרות לפסח, אי אפשר להפסיק לאכול
מתכון של Shuly Asulin Karasin
הרכיבים-
2 כוסות קמח ללא גלוטן/קמח תופח של פסח
חצי כוס שמן
1/4 כוס מיץ גזר סחוט טרי
1/4 כוס מים
כפית מלח אטלנטי
איך מכינים
נערבב את השמן, המים, המלח והמיץ היטב
נוסיף בהדרגה קמח ונלוש היטב עד בצק אחיד
נעטוף בניילן נצמד וניתן לבצק לנוח כ30 דקות
לאחר מכן נחלק ל4 חלקים שווים, נרדד הכי דק שאפשרנקרוץ לעוגיל בקוטר של 20 ס"מ
בעזרת סכין חדה מאוד או סכין גילוח של פעם נחרוץ חריצים בעדינות
אפשר גם בצורה אחרת לפי העדפה שלכם
נעביר לנייר אפיה
נחמם תנור מראש ל230 מעלות, נאפה כ3-4 דקות עד השחמה, להיזהר לא לשרוף אותן
בהצלחה!
לעיצוב הצורה ניתן להיכנס לסירטון הדרכה הנמצא בתגובות בפוסט