עוגיות קינוחים

עוגיות שקדים מושלגות לפסח שלא תפסיקו לאכול

צביה אורן

 

עוגיות שקדים מושלגות מתאימות לפסח

מתכון מאת צביה אורן

הרכיבים-
2.75 כוסות קמח שקדים
3/4 כוס אבקת סוכר
כפית אבקת אפיה
קורט מלח
2 חלבוני ביצים
כף גרידת תפוז
כפית מי ורדים (לא חובה)
סוכר
איך מכינים –
בקערת מיקסר נקציף את החלבונים עם אבקת סוכר עד קבלת קצף יציב
בסוף ההקצפה נוסיף: כפית מי ורדים/תמצית שקדים(לא חובה)
מוסיפים לקצף קמח שקדים, אבקת אפיה, קורט מלח, וגרידת תפוז
נערבב בעדינות עד קבלת בצק
נכניס למקרר את הבצק עטוף בניילון לכ30 דקות
לאחר כ30 דקות נוציא מהמקרר ונכין 2 צלחות
צלחת אחת עם סוכר וצלחת שניה עם אבקת סוכר
נגלגל את הבצק לכדורים
נצפה כל כדור בסוכר ולאחר מכן באבקת סוכר
נשים בתבנית אפיה מרופדת בניר אפיה
כל כדור מועכים מעט שמים שקד אחד בפנים לפי התמונה
מחממים תנור מראש ל180 מעלות
אופים כ14-16 דקות תלוי בתנור

נוציא מהתנור נצנן את העוגיות ונהנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *