נאגטס ביתי באפס מאמץ
מתכון מאת ליאת רביע ברדה
הרכיבים-
חצי קילו חזה עוף
תערובת טמפורה (ראו תמונה למטה)
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
חצי כפית פפריקה
כפית שום גבישי
חצי כפית שבבי בצל
איך מכינים –
תחילה ננקה את החזה עוף ונחתוך לקוביות
לקערה נוסיף את תערובת הטמפורה ונוסיף מים לפי הוראות הכנה על השקית
לטמפורה נוסיף את כל התבלינים:
מלח, פלפל שחור גרוס, שום גבישי, פפריקה, שבבי בצל
נערבב הכל היטב עד לתערובת אחידה, חלקה וללא גושים
נוסיף את הקוביות של החזה עוף לבלילה,
נשרה את העוף בבלילה כמה שיותר זמן (עדיף שעה ואפילו יותר)
נטגן בשמן עמוק, נוציא נצנן ונהנה
בהצלחה!