ארוחת הצהריים המושלמת – הכי קל בעולם
מתכון מאת Ludmila Kupstaitis Kushnir
הרכיבים-
טורטיות
בצל חתוך דק דק
שמן
כמה טיפות מים
500 גרם בשר טחון
כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
כפית פפריקה מעושנת
1/2 כפית כמון טחון
כפית שום גבישי
רבע צרור פטרוזיליה קצוצה
איך מכינים –
נתחיל מלטגן בצל חתוך דק דק במעט שמן עד השחמה קלה.-
כדי שהבצל לא ישרף נוסיף כמה טיפות מים בין לבין
לאחר מכן נערבב בקערה את הבשר עם התבלינים הבצל המטוגן והפטרוזיליה לתערובת אחידה.
על טורטיה שלמה נשטח שכבה דקה של בשר ונכסה מעל בטורטיה שניה.
נחתוך את הטורטיה ל 4 חלקים שווים
נטגן במחבת עם שכבה דקה של שמן משני הצדדים עד השחמה יפה
בהצלחה ובתיאבון
טיפים לטורטיה בשר:
- ניתן לגוון את המילוי ולהוסיף לו עוד מרכיבים כמו פטריות, זיתים ועוד.
- אפשר למרוח גם רטבים/ממרחים כמו סלסה, גווקאמולי, טחינה וכו'.
- אני אוהבת להוסיף על הטורטיה לפני הטיגון חתיכות בצל סגול,
פלפל חריף פרוס למי שאוהב חריף, וחסה שתרענן את המנה.
- מומלץ להגיש את הטורטיות גם עם סלט ירקות מרענן בצד.
לעוד מתכונים עם בשר לחצו כאן