חלבי מאפים מתכונים מהירים עוגיות פרווה קינוחים

איך להכין עוגיות שקדים מושלמות בלי להתאמץ

Adina Batash
איך להכין עוגיות שקדים מושלמות בלי להתאמץ
מתכון מאת Adina Batash
הרכיבים-
120 גרם חמאה / מחמאה
חצי כוס סוכר חום / או לבן
כוס וחצי קמח שקדים
חצי כוס קמח / או קורנפלור
2 כפות חלב
שקית סוכר וניל
שקית אבקת אפיה
כף גרידת לימון
שקדים פרוסים לציפוי
איך מכינים –
ראשית נלוש את כל המרכיבים היטב למעט השקדים הפרוסים,
נלוש עד קבלת בצק רך ונעים ללא גושים.
נרטיב/נשמן ידיים וניצור עיגולים בגודל קטן.
נכין צלחת עם שקדים פרוסים ונטבול כל עיגול בשקדים,
נעביר את העיגולים לתבנית עם נייר אפיה
נחמם תנור מראש ל170 מעלות.
נאפה כ10 דקות, לאחר 10 דקות נוציא וניתן לעוגיות לנוח עד התייצבות.
בהצלחה!

קצת על עוגיות שקדים:

עוגיות שקדים הן קינוח פשוט ואהוב.
משלבות טעם עשיר ומרקם נימוח וכיפי,
פריכות מבחוץ ורכות מבפנים, עם ארומות וטעמים של שקדים.
טעמם המיוחד מוענק להם על ידי השקדים הטחונים.
עוגיות שקדים מתאימות כמעט בכל פעם, בין אם זה אירוע משפחתי
סיום מתוק לארוחה, לאירוח חברים או סתם שמתחשק משהו מתוק לנשנש.

טיפים לעוגיות שקדים:

  • נשתמש בשקדים איכותיים וטריים, אפשר להעצים את הטעם אפילו יותר על ידי קליית השקדים לפני ההכנה.
  • חשוב להשתמש בחמאה קרה ולא מומסת.
  • נערבב את החומרים היבשים לפני הוספת הרטובים, נשים לב לא לערבב יתר על המידה.
  • אפשר לצנן את הבצק כ30 דקות לפני האפיה במקרר למרקם פריך יותר.

 

לעוד מתכונים לעוגיות לחצו כאן 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *