מאכלים ביתיים מתכונים מהירים קינוחים

חטיף טעמי ביתי שכולם ידברו עליו

Inbal Haya Sabag
חטיף טעמי ביתי שכולם ידברו עליו
מתכון – Inbal Haya Sabag
הרכיבים-
לתחתית:
4 כוסות פיצופוצי אורז
3 כפות חמאת בוטנים
7 כפות דבש
200 גרם שוקולד מריר
3 כפות ממרח שוקולד איכותי (לא משנה איזה)

לשכבת הציפוי העליונה:

3 כפות חמאת בוטנים
150 גרם שוקולד מריר
3 כפות ממרח שוקולד איכותי (לא משנה איזה)
לקישוט מעל:
שוקולד לבן מומס / אגוזי מלך קצוצים או כל קישוט אחר לפי טעם
איך מכינים –
ראשית נמיס במיקרו בקערה את כל מרכיבי התחתית למעט פצפוצי האורז.
כאשר הכל נמס נוציא מהמיקרו, נוסיף לקערה את פצפוצי האורז ונערבב הכל היטב.
נשמן תבנית מרובעת, נשפוך את התערובת של התחתית לתבנית ונכניס למקפיא לכ10 דקות.
לאחר מכן נעבור לשכבת הציפוי העליונה-
נמיס במיקרו את המרכיבים (חמאת בוטנים, שוקולד מריר, ממרח שוקולד)
נוציא ונערבב עד תערובת אחידה,
אחר כך נוציא את התבנית לאחר 10 דקות במקפיא,
נפזר את שכבת הציפוי העליונה מעל השכבה התחתונה,
נחזיר למקפיא לעוד כ30 דקות לפחות להתייצבות.
נוציא מהמקפיא ונפזר שוקולד לבן מומס, אגוזי מלך או כל קישוט אחר שאוהבים.
נחתוך לריבועים בסכין חדה ונהנה
בהצלחה!

קצת על חטיף טעמי ביתי:

חטיף הטעמי הביתי הזה הוא יותר מסתם חטיף שוקולד רגיל.
הוא חוויה לכל טועם, עשוי מרכיבי טרים ואיכותיים,
ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל למיניהם.
שילוב מושלם בין המרקמים והטעמים,
הוא ישאיר את הטועמים לתהות איך הגיעו לטעם המיוחד הזה.
הכינו את כולם למסע שוקולדי בלתי נשכח!
בהצלחה!

טיפים לחטיף טעמי ביתי:

  • מומלץ להשתמש בשוקולד עם אחוז גבוה של קקאו לקבלת טעם עשיר.
  • ניתן להוסיף לתערובת תבלינים שאוהבים כמו קינמון, ציפורן או ג'ינג'ר טחון.
  • ניתן להוסיף עוד קישוטים מגוונים דוגמת מיני מרשמלו, שיערות חלווה, אבקת סוכר, אבקת קקאו.

 

 

לעוד מתכונים עם שוקולד לחצו כאן

 

Inbal Haya Sabag

 

Inbal Haya Sabag

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *