קראנץ' שלמות – כרובית מטוגנת כמו במסעדות
מתכון של איטל איטלי
הרכיבים-
שקית כרובית קפואה (סנפרוסט לדוגמה)
צלחת קמח
מחבת עם שמן עמוק
צלחת ביצים טרופות
צלחת פירורי לחם זהובים מעורבבים עם שומשום
מלח
מים חמים
רוטב צ'ילי מתוק
איך מכינים –
ראשית נפשיר נפשיר את הכרוביות מבעוד מועד,
נעביר את הכרוביות להשריה במים פושרים עם מעט מלח כ20 דקות.
לאחר ההשריה נשטוף ונסנן את הכרוביות,
נעביר לצלחת הקמח נקמח היטב,
מצלחת הקמח נעביר לביצה
ולבסוף נטבול בצלחת פירורי הלחם.
נחמם מחבת עם שמן עמוק לחום גבוה,
נטגן את כל הכרוביות כ2-3 דקות עד השחמה יפה ונוציא למסננת.
ניתן לכרוביות מעט לנוח, נשטוף את המחבת שהתמשנו בה או נשתמש במחבת חדשה.
נפזר במחבת כוס מים חצי כוס שמן ורוטב צ'ילי בנדיבות.
נטגן את הכרוביות בתערובת הצ'ילי כ2 דקות, נוציא ונהנה
בהצלחה!
קצת על כרובית מטוגנת:
כרובית מטוגנת היא מנה קלה וטעימה שמשדרגת כל ארוחה,
במיוחד שהיא מטוגנת עם רוטב.
הכרובית מצופה בלילה פריכה טעימה, ומטוגנת לאחר מכן עם רוטב.
המנה אידיאלית כנשנוש, מנה ראשונה, או כתוספת לעיקרית.
אפשר לגוון את הרוטב לפי הטעם האישי ולהפוך את המתכון לתוכנית כבקשתכם.
טיפים לכרובית מטוגנת:
- נטגן את הכרובית בשמן עמוק זה חשוב
- נסנן היטב אחרי הטיגון להסרת עודפי שמן
- נוסיף לצד הכרובית סלט מרענן.
- נגיש את הכרובית כשהיא חמה עם הרוטב איך שיוצאת מהמחבת.