עוגת ביסקוויטים הכי טעימה שהכנתי
עוגה בשכבות מעלפת
מאת – שרונה זאבי
הרכיבים-
לקרם וניל-
250 מ"ל שמנת מתוקה
200 מ"ל שמנת חמוצה
גביע גבינה לבנה 250 גרם
חצי כוס חלב
5 כפות סוכר
אינסטנט פודינג ווניל
לקרם שוקולד- אותם כמויות רק הבדל שינוי באינסטנט
שמנת מתוקה
שמנת חמוצה
גביע גבינה לבנה
5 כפות סוכר
חצי כוס חלב
אינסטנט פודינג שוקולד
להרטבה –
כוס נס קפה
חבילה פתי בר גדולה
איך מכינים-
כל קרם בנפרד מתחילים עם הוניל –
.להקציף את לקבלת קצפת יציבה.
להקציף פעם שניה עם אותם מרכיבים – רק לשנות לפודינג שוקולד .
להמיס כפית נס קפה מגורען במעט מים , להוסיף כחצי כוס חלב .
לטבול פתי בר לשנייה בחלב , וכך לסדר שכבת פתי בר בתבנית מלבנית
לשים חצי מכמות מלית השוקולד ושוב פתי בר וחצי ממלית הווניל , וכך להמשיך 4 שכבות .
לגרד מעל שוקולד מריר .
עוגה מעלפת אתם תשתגעו
למה לא לתת מידות מדויקות?
מה זה "גביע גבינה לבנה"?
250 גרם? אולי חצי קילו? על המדף יש גם גביעים של 750 גרם
אתקן זה גביע קטן