עוגת מייפל ושקדים ב5 דקות הכנה? כן זה אפשרי! רוצו להכין
מתכון של Meirav Dahan
הרכיבים-
4 ביצים L
כוס סוכר
כפית תמצית וניל
2 כפות מייפל
כוס מיץ תפוזים
כוס שמן
2.5 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
שקדים פרוסים לקישוט
איך מכינים-
נתחיל לערבב את הביצים, סוכר,
תמצית וניל ומייפל היטב.
אחר כך נוסיף את מיץ התפוזים,
שמן, קמח אבקת אפיה ונמשיך לערבב הכל עד בלילה אחידה.
נשמן 2 תבניות אינליש קייק ונשפוך את הבלילה לשניהם שווה בשווה.
נפזר שקדים פרוסים מעל הבלילה בנדיבות.
נכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ונאפה כ30-40 דקות.
נוודא בעזרת קיסם שננעץ במרכז העוגה שהיא אכן מוכנה לפני שמוציאים מהתנור.
לאחר שהוצאנו מהתנור נזלף מייפל מעל.
בהצלחה!
עוגת המייפל מהירה אך מפתיעה בטעמים:
עוגת מייפל ושקדים רכה ונימוחה,
המתכון פשוט ומהיר הכנה,
אבל מתקבלת עוגה טעימה ומרשימה תוך זמן קצר.
טעמם העשיר של המייפל בשילוב השקדים יוצר פריכות מהנה במרקם אוורירי.