טבעוני מאפים מתכונים מהירים עוגיות פרווה קינוחים

תפסיקו לקנות עוגיות – סהרוני שקדים מושלמות והן אפילו ללא גלוטן

שמחה אלגלי

 

 

תפסיקו לקנות עוגיות – סהרוני שקדים מושלמות והן אפילו ללא גלוטן
מתכון מאת שמחה אלגלי

 

הרכיבים-
200 גרם אבקת שקדים
100 גרם אבקת סוכר
4 כפות קורנפלור
כוס וחצי קמח תמי
כפית אבקת אפיה
כפית תמצית וניל
4 כפות מים פושרים
3 כפות שמן
חבילת מחמאה רכה (200 גרם)
איך מכינים-
נלוש במיקסר את כל המרכיבים ללתערובת אחידה,
במידה והבצק יבש נוסיף עוד כף או 2 מים.
נחמם תנור מראש ל180 מעלות,
ניצור מהבצק עוגיות בצורת סהרונים ונרפד תבנית תנור בנייר אפיה.
אחר כך נניח את הסהרונים במרווחים בתבנית
ונאפה כ20 דקות, צריכות לצאת בהירות מהתנור.
אפשר להכין את המתכון גם עם קמח רגיל,
פשוט נשתמש בקמח רגיל במקום תמי אך לא נוסיף שמן למתכון.
בהצלחה!

שדרוגים אפשריים:

שיפור טעמים – הוסיפו לבצק תמציות טעם שונות כמו תמצית שקדים, לימון או תפוז.

אגוזים – נסו לערבב עם הבצק אגוזים קצוצים כגון שקדים, פקאנים או אגוזי לוז.

מילוי – ניתן למלא את הסהרונים בריבה, נוטלה או כל קרם אחר שאתם אוהבים לטויסט מגניב.

צפו את העוגיות לאחר האפיה באבקת סוכר למראה המושלם ❤️

 

 

לעוד מתכונים לעוגיות לחצו כאן

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *