סופלה שוקולד מנצח בטעם של עוד
מתכון מאת רז שלום
הרכיבים-
*כמות ל12 יחידות
*כוס חד"פ קרה
4 ביצים L
200 גרם שוקלד מריר
כוס סוכר
כוס שמן
3/4 כוס קמח
קורט מלח
איך מכינים-
לפני שנתחיל נמיס במיקרו את השוקולד המריר והשמן ביחד בפולסים עד שנמס.
אחר כך נקציף ביצים שלמות עם סוכר במשך 5 דקות.
לאחר מכן נוסיף את השוקולד המומס ונמשיך להקציף עוד כמה דקות,
בסוף נוסיף את הקמח ורוקט המלח ונקציף עוד עד שמתקבלת תערובת אחידה.
נפזר את התערובת לתוך תבניות שקעים לסופלה כמו בתמונה ובכל שקע נניח קוביית שוקולד.
נחמם תנור מראש ל180 מעלות ונאפה כ15 דקות בדיוק
בהצלחה!