העוגה מהבית של אמא שהכי אהבתי
מתכון מאת רוית מליק סלפוי
הרכיבים-
*כוס מדידה אוניברסלית
לעוגה:
3 ביצים L
כוס וחצי קמח
שקית אבקת אפיה
כוס ורבע סוכר
שמנת חמוצה גביע / 3/4 כוס מיץ תפוזים
3/4 כוס שמן
לקרם:
3/4 כוס חלב
גביע שמנת מתוקה/צמחית
חבילת אינסטנט פודינג וניל
ג'לי תות
תותים פרוסים
איך מכינים –
לעוגה פשוט מאוד נערבב את המרכיבים לבלילה חלקה,
נעביר את הבלילה לתבנית חד פעמית מרובעת/עגולה.
נחמם תנור מראש ל180 מעלות טורבו ונאפה עד קיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
בזמן האפיה נקציף את רכיבי הקרם לקצף תפוח,
נוציא את העוגה ונחכה שתתקרר, ברגע שקרה נמרח את הקרם מעל העוגה.
מעל הקצפת נמיס ג'לי תות לפי הוראות יצרן,
נוודא שאין גושים ונשפוך אותו מעל הקצפת ונניח תותים פרוסים.