
אוזני המן פריכות במילוי תמרים ואגוזים
מתכון של שרה יוסף
הרכיבים –
200 גרם מזולה או חמאה
2 וחצי כוסות קמח
1/2 כוס קמח שקדים
כפית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל
ביצה 1 L + חלמון ביצה נוסף
3/4 כוס אבקת סוכר
למילוי תמרים-
1/2 קופסה ממרח תמרים
מעט אגוז מוסקט מגורד
1/2 כוס אגוזים טחונים
1/2 כפית קינמון
אבקת סוכר לקישוט לאחר האפיה
איך מכינים –
בקערה נערבב את כל המצרכים לבצק ונלוש עד קבלת בצק חלק ונעים,
נעטוף את הבצק בניילון נצמד ונכניס למקרר למנוחה של כ30 דקות.
בזמן שהבצק במקרר נערבב את מרכיבי המילוי לתערובת אחידה.
לאחר מכן נוציא את הבצק מהמקרר ונחלק ל4 כדורים,
נרדד את הכל כדור בין 2 ניירות אפייה מקומחים מעט.
אחר כך נקרוץ את הבצק לעיגולים,
נניח מעט מילוי באמצע ונסגור היטב לצורת אוזן המן.
נחמם תנור מראש ל170 מעלות ונאפה כ20 דקות בערך.
נפזר מעל אבקת סוכר ונהנה
בהצלחה! 
