
בראוניז מושלמים לצד כוס תה בימים הקרים
מתכון מאת רונית אזרד בוקובזה
הרכיבים –
4 ביצים L
חצי סוכר סוכר
שקית סוכר וניל
קורט מלח
2 חפיסות שוקולד מריר של 100 גרם
150 גרם חמאה
חצי כוס קמח תופח או חצי כוס קמח רגיל ושקית אבקת אפייה
חופן אגוזי מלח שבורים דק
איך מכינים –
נקציף את הביצים שלמות עם חצי כוס סוכר,
נוסיף בהדרגה שקית סוכר וניל וקורט מלח, נמשיך לערבל עד קצף תפוח.
אחר כך נמיס במיקרו את השוקולד המריר ביחד עם החמאה ונערבב.
לאחר מכן נוסיף לקציפת הביצים את הקמח התופח,
השוקולד שהמסנו עם החמאה ונערבל הכל ביחד לתערובת אחידה.
נשמן תבנית מלבנית ונשפוך את הבלילה לתבנית,
נפזר מעל הבלילה בתבנית את אגוזי המלך השבורים.
נחמם תנור מראש ל180 מעלות ונכניס לאפיה של כ25 דקות.
בהצלחה!