חלבי פסטה צמחוני

הסוד של המסעדות – פסטה שמנת פטריות

 

בר משה
פסטה שמנת  של מסעדות
מאת בר משה

פסטה שמנת פטריות: הסוד למנה מושלמת כמו במסעדות, עכשיו אצלכם במטבח!

מי לא חולם על צלחת פסטה שמנת פטריות עשירה, קרמית ומלאת טעם,

כזו שמרגישה כאילו יצאה ממסעדה איטלקית יוקרתית?

הסוד למנה מנחמת ומושלמת כזו טמון לא רק במרכיבים,

אלא בטכניקות קטנות שמשדרגות את הטעם והמרקם.

אם תמיד חשבתם שמנת פסטה כזו היא נחלת השפים בלבד,

הגיע הזמן לגלות שאפשר להכין אותה בקלות יחסית גם בבית,

עם כל הטיפים והסודות שיאפשרו לכם להגיע לתוצאה מדהימה שתשתווה למנות הטובות ביותר.

תתכוננו להתמכר!

הרכיבים-
חבילת פסטה 400 גרם
לרוטב –
כף שמן זית
קוביית חמאה (30 גרם)
פטריות טריות שמפיניון + פורטובלו
כפית שום כתוש
רבע כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
מעט צילי חריף ( לפי הכמות שאתם אוהבים חריף)
רבע כפית אבקת מרק בצל (או כפית קמח)
חבילה שמנת לבישול או 38%
שליש כוס חלב
אך מכינים –
מכינים סיר עם מים רותחים עם מלח.
שהמים ממש רותחים להכניס את הפסטה , לבשל את הפסטה לא רכה מידי
לפי הוראות על גבי השקית. לסנן .
ממש במקביל מכינים את הרוטב –
לוקחים סיר רחב מחממים את השמן זית והחמאה
מוסיפים שום ואת הפטריות החתוכות נותנים להן 3-4 דקות ,
מוסיפים את השמנת , חלב והתבלינים .
מביאים לרתיחה ברגע שזה רותח מנמיכים ללהבה נמוכה מוסיפים את הפסטה ל 2-3 דק׳
מתבלים גם באורגנו או בזיליקום טרי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *