
מגולגלות
שילוב של שוקולד חלווה ובוטנים מושלם

ריבועי תמרים קינמון ואגוזים

הרכיבים-
לבצק:
כוס 240 מיל.
4 וחצי כוסות קמח
3/4 כוס שמן
200 גרם חמאה/מחמאה
3/4 כוס מיץ תפוזים עדיף טרי/מים
2כפות אבקת סוכר
1סוכר וניל
1אבקת אפיה
למילוי שוקולד-
נוטלה/שחר
חלווה מפוררת
בוטנים קלויים גרוסים.
עוד אופציות מילוי
כנסו למטה רשום
איך מכינים –
לערבב לאיחוד. במעבד מזון.
לחלק ל 4.
לעטוף בשקית.
רצוי ואפשר לקרר כחצי שעה .
כל חלק לרדד בין שני ניירות אפיה .
למלבן וליישר.
למרוח מילוי לגלגל לרולדה. בעזרת הנייר.
להעביר לתבנית עם נייר אפיה
לחרוץ פסים לעובי הרצוי אבל לא עד הסוף.
לאפות ב180 מעלות.
אני אופה בטורבו.
אחרי האפיה כשזה פושר לחתוך עד הסוף לשמור בכלי אטום.
לפדר באבקת סוכר.
למילוי תמרים:
ממרח תמרים למרוח בנדיבות.
לפזר מעט קינמון מעל.
לפזר אגוזים גרוסים.
למילוי שוקולד:
נוטלה/שחר
חלווה מפוררת
בוטנים קלויים גרוסים.
מילוי ריבת תות ואגוזים ומעט קוקוס גם טעים מאוד.
לצורת ה קוביות:
לרדד כדור בצק
למרוח תמרים לפזר קינמון .
לקפל לחצי.
מתקבל מלבן.
לעשות פסים לרוחב ןלאורך לקוביות קטנות
לא עד הסוף רק סימון .
אחרי אפיה וקירו לחתוך
בהצלחה חני





