
פחזניות שמצליחות תמיד!!!
זה לא רק המתכון, זו הטכניקה וצריך לדייק בהכנה ובאפייה.
המתכון
שימו לב למדוד הכל מדוייק במשקל ( מתנצלת תקנו משקל זה עולה 50₪):
פחזניות מושלמות
הרכיבים-
120 מ"ל מים
120 מ"ל חלב
100 גרם חמאה
חצי כפית מלח
כף סוכר
3 וחצי ביצים
איך מכינים –
להרתיח בסיר קטן על הגז.
להוסיף בבת אחת 150 גרם קמח בדיוק!!!
לערבב על אש קטנה עד שנוצר גוש בצק. על הגז!
להעביר למיקסר עם וו גיטרה. לצנן במשך 2 דקות.
השלב הקריטי- הוספת הביצים.
נצטרך 200 גרם ביצים שזה 3.5 ביצים מידה לארג'. מקשקשים 4 ביצים ומשתמשים לא בהכל. שוקלים 200 גרם.
מוסיפים את הביצים למיקסר בהדרגה עד שנוצר בצק אחיד חלק.
להעביר לשק זילוף.לזלף פחזניות ברווחים.
אפייה בטורבו ב190 מעלות! אסור אסור אסור לפתוח תנור!!!
לפחות 22-25 דקות אפייה עד שמקבל צבע יפה מאוד.
לצנן ולמלא בקרם.
להקציף:
2 שמנת מתוקה
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר