המרכיבים-
חבילה ביסקויטים פתי בר שוקו או רגיל
לקרם-
שמנת מתוקה
כוס חלב
אינסטנט פודינג וניל
גביע גבינה לבנה 250
4 כפות סוכר
לקרם שוקולד –
חצי אריזה שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
איך מכינים-
מקציפים את השמנת מתוקה, עם חלב, פודינג, סוכר, וגבינה יחדיו עד לקבלת קרם יציב.
שמים בצלחת כוס החלב וטובלים ביסקוויטים .
מסדרים 2 שכבות של נייר כסף שישמשו כתבנית כמשטח עב'.
מסדרת 3 ביסקויטים לרוחב ועוד כ 8 לאורך.
כמחצית מהקרם נמרח על משטח הביסקויטים
נסדר עוד שכבת ביסקויטים כאשר השורה האמצעית הביסקוויט לרוחב ו2 השורות הקיצוניות לאורך.
בעזרת כף נניח ערימות קטנות של שארית הקרם לאורך הטור האמצעי.
נשחיל יד אחת מתחת הטור הימני ויד שנייה מתחת הטור השמאלי ונדביק לפירמידה.
ננקה שאריות קרם נסגור את הנייר חזרה ונקפיא כשעה להתייצבות.
נוציא מהמקפיא
ציפוי שוקולד:-
שמנת מתוקה ושוקולד מריר להמיס יחד
נמזוג את הקרם מעל העוגה.
נחזיר למקרר להתייצבות.
שלום לך! העוגה הזאת מהממת וקלה לידיה. תודה שפירסמת אותה.
עוגה הכי הכי שווה שיש