עוגות

עוגות שמרים – בצק שמרים קר

עוד מתכונים מעולים תוכלו לגלוש בקבוצה שלי תלחצו כאן להצטרף  – אמא מבשלת 

עוגות השמרים שלי בצק מושלם לכל מטרה

תמלאו בו שוקולד ,קינמון או גבינה או פרג מתאים לכל

הרכיבים-

קילו קמח

2 כפות שמרים

חצי כוס סוכר

שקית סוכר וניל

חצי כוס שמן

200 גרם חמאה

חצי כפית מלח

2 ביצים

כוס חלב/מים

מילוי שוקולד –

כוס סוכר

חצי כוס קקאו

רבע כוס שוקולית

100 גרם חמאה

רבע כפית מלח

רבע כוס ביסקויט טחון

כפית קינמון

או לחילופין תמרחו – שוקולד השחור או נוטלה

מילוי קינמון –

אפשר להכין שבלולי קינמון

100 גרם חמאה

2 כפות קינמון, כוס סוכר חום

לערבב יחד לתערובת חלקה.

איך מכינים-

נשים כל מרכיבי הבצק בקערת המיקסר .

נלוש 10 דקות לבצק רך קצת דביק וחלק. במידה וצריך- נוסיף מים בטיפות.

נעטוף בקערה גדולה ונכניס למקרר. 12 שעות

נחלק בצק ל-6

כל אחד יוצר עוגה בתבנית אינגליש קייק רגילה.

נרדד למלבן

נערבב מילוי נמרח על כל המלבן ,נגלגל נחתוך באמצע ונגלגל יחד לקראנץ.

נשים בתבנית להתפחה חצי שעה.

נמרח ביצה ונאפה חצי שעה 180 מעלות.

סירופ סוכר לאחר האפיה-

חצי כוס סוכר נבשל עם חצי כוס מים וקצת רום.

נבריש את העוגות ביציאה מהתנור.

 

*פרווה מחליפים חמאה בתחליף מחמאה/נטורינה/מזולה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *