בשר ללא קטגוריה

פסטלים מרוקאים לחג

פסטלים מרוקאים של החג
באדיבות – לימור אוחנה
הרכיבים-
6 תפוחי אדמה מבושלים
3 ביצים
פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס פירורי קמח מצה /לחם
מעט כורכום
מלח
כף קורנפלור
מילוי-
בצל
חצי קילו בשר טחון
פטרוזיליה
כורכום
בהרט מלח פלפל שחור
איך מכינים-
מועכים בקערה  את תפו"א  לפירה.
מוסיפים להם 3 ביצים פטרוזיליה קצוצה,
פירורי מצה ,מעט כורכום מעט מיץ לימון סחוט ,מלח וכף קורנפלור
לערבב את הכל עם הידיים ולהניח בצד.
לטגן בצל קצוץ עד שמזהיב ולהוסיף לו בשר טחון
לטגן יחד עד שהבשר משנה את הצבע לאפור
להוסיף פטרוזיליה קצוצה מעט כורכום ,מעט פלפל ומלח .
לטגן את הבשר כמה דקות להוריד מהאש ולתת לו להתקרר .
בידיים רטובות לוקחים כדור קטן מהתפוא ופותחים אותו עם היד בעדינות
ממלאים באמצע מתערובת הבשר ומתחילים לסגור עם היד בעדינות(מרטיבים את הידיים במעט מים כדי שלא ידבק לידיים).
מרתיחים שמן ומטגנים היטב משני הצדדים.

תגובות 2

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *