חטיף שוקולד טחינה
נישנושי שוקולד טחינה
מתכון מאת – Zohar Sharabi
הרכיבים-
כוס ורבע אגוזים
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן
כוס טחינה גולמית
3 כפות סילאן
איך מכינים-
לקלות את אגוזי המלך
על מחבת לכמה דקות..
לקצוץ את האגוזים לחתיכות גסות
להמיס 200 גרם שוקולד מריר עם 2 כפות שמן רגיל במיקרוגל כל שלושים שניות לערבב עד שמתקבלת עיסה חלקה ללא גושים
לאחר שעיסת השוקולד חלקב יש להוסיף 1 כוס טחינה גולמית ו 3 כפות סילאן
להוסיף 2/3 מהאגוזים לתערובת השוקולד ולערבב
לרפד תבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה
ולהכניס את עיסת השוקולד לתבנית
לפזר את שליש האגוזים הנותר מעל העיסה לקרר בפריזר כשעה להוציא לפרוס לקוביות בגודל הרצוי
ובתאבון !!!